Lid worden?

Wie lid wil worden, kan altijd binnenspringen in Sfeercafe Picasso of neemt contact op met de voorzitter, Van Wouwe Marc: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIEUW LID 2018: 

Voor 2018 betaal je €150 lidgeld. €28 verzekering inbegrepen (indien zelf nog niet aangesloten bij de bond=VERPLICHT ... zie clubreglement)

Schrijf zo vlug mogelijk in indien je reeds overtuigd bent om lid te worden! Dit is belangrijk om op tijd(voor het begin van het nieuwe seizoen) de kledij te kunnen hebben!

INBEGREPEN VOOR 2018:

Lidgeld/verzekering/ nieuwe uitrusting, bestaande uit truitje korte mouw, korte broek, truitje lange mouw, lange broek, inclusief de VAPOR ZEEM = het topsegment, ook bij de profs, momenteel!

 

€ 50 korting:

Voor diegenen die 25 ritten gereden hebben in het lopende seizoen, woensdag en weekend samen! Deze korting wordt gegeven in de vorm van € 50 korting op een extra bestelling van kledij, dat wordt aangeboden door de fabrikant aan onze inkoopprijzen. Deze korting dient opgenomen te worden in het seizoen volgend op het verwerven van deze korting!

facebook-nld

Sponsors

Imalink logo CMYK

logo-picasso

logo Andyhoes crop

 

solarconstructs slogan

logo makeid 2012 v2 lweb