Word lid en rijd met ons mee
op woensdag en zondag

Wie lid wil worden, kan altijd binnenspringen in Sfeercafe Picasso of neemt contact op met de voorzitter, Van Wouwe Marc: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vooraleer je definitief beslist om lid te worden, kan je 3 keer op proef mee rijden. Kom gerust af op één van onze zondag- of woensdagritten !

Helemaal overtuigd ?   Dan wordt gevraagd om je aan te sluiten bij onze club en het lidgeld te betalen.

In het lidgeld voor nieuwe leden zijn volgende zaken inbegrepen :

  • Lidmaatschap
  • Verzekering via Cycling Vlaanderen
  • Nieuwe uitrusting, bestaande uit truitje korte mouw, korte broek, truitje lange mouw, lange broek (enkel het 1ste jaar, bij verlenging van lidmaatschap nadien is dit niet meer van toepassing, en wordt het lidgeld daar ook aan aangepast)
  • Af en toe een traktatie of korting bij speciale gelegenheden (dagrit, weekend, ..)

Als je als nieuw lid aan het eind van het seizoen minstens 10 keer hebt meegereden, krijg je nog een deel van het bedrag terug dat je voor de uitrusting hebt betaald.

Regelmatig (ongeveer elke 3 jaar) wordt de uitrusting ook vernieuwd, waarbij verwacht wordt dat alle leden dan deze nieuwe uitrusting aanschaffen . Dankzij onze sponsors kan dat dan aan een heel voordelig tarief .

Daarbovenop wordt er voor alle leden die 25 ritten gereden hebben, woensdag en weekend samen, jaarlijks ook nog eens een korting gegeven in de vorm van € 50 korting op een extra bestelling van kledij. Deze korting dient opgenomen te worden in het daaropvolgende seizoen.