Forza Picasso
een initiatief van Sfeercafé Picasso

Forza Picasso is een enthousiaste recreatieve wielertoeristenclub ontstaan in 2011, vanuit een initiatief van Sfeercafé Picasso in Lochristi. “De Picasso” (reeds meerdere keren verkozen tot beste café van Oost-Vlaanderen !) is nog steeds ons clublokaal, waar we vóór en ná elke rit verzamelen. 

Samen fietsen met kameraden, voldoende sportieve uitdagingen, genieten van de natuur en achteraf een natje en droogje op het terras van ons clubcafé. Dàt is waar onze fietsclub voor staat.

Momenteel tellen we heel wat enthousiaste actieve en/of ondersteunende clubledenman en vrouw , jong en oud zijn welkom. Mede dankzij onze belangrijke sponsors ( zie verder op deze website ) fietsen we rond in een mooie en degelijke clubuitrusting en kunnen we enkele leuke jaarlijkse activiteiten organiseren.

Van maart tot oktober wordt er elk weekend gereden. Meestal op zondagmorgen, maar regelmatig (ongeveer 1 keer per maand) doen we een iets langere rit op zaterdagnamiddag. Check zeker onze kalender eens !

Vanaf april tot september wordt er ook wekelijks gereden op woensdagavond (A- en B-rit wordt voorzien), vanaf 18u.

Daarnaast doen we nog 2 keer per jaar een dagrit, is er ons jaarlijks fietsweekend, rijden we eens op de wielerpiste en zijn er nog tal van extra sportieve activiteiten (paellafestijn, clubavond, ….).

Zoals je ziet is er een heel divers aanbod om tegemoet te komen aan de meeste (sportieve) wensen en verzuchtingen van de doorsnee-wielertoerist. Sowieso blijft ons motto voor elke rit ‘samen uit, samen thuis’, maar het is natuurlijk wel aangewezen om over een voldoende basisconditie te beschikken als je start. En die kan je natuurlijk verder uitbouwen door veel mee te rijden !

We hebben een huishoudelijk reglement dat je op eenvoudig verzoek kan opvragen bij het bestuur.

Ben je al overtuigd of heb je nog vragen ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., spring eens binnen of check onze FB-pagina.

Ons bestuur

Marc Van Wouwe

Voorzitter

Luc Viaene

Penningmeester

Ben Bundervoet

Secretaris

Jeroen Boon

Rudy Bracke

Johan De Visscher

Lieven Schoonjans

Kristof Van De Gejuchte

Christophe Van Der Gucht